![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||
![]() |
|
![]() |
Enerjiden tasarruf
Kolay kullanıyorum
Daha az maya
Daha çok ekmek
Unun su kaldırma kapasitesi artar. Aynı miktarda undan daha fazla hamur elde edilir.
Mikserle karıştırma ünitenin yapısına zarar vermediği için gaz tutma özelliği artar ve daha hacimli ekmek elde edilir.
Karıştırma kısa olduğu ve hamurun sıcaklığı fazla yükselmediği için karıştırma sırasında klasik yöntemlerde meydana gelen maya kaybı mikserli karıştırmada gözlenmez. Dolayısıyla maya kullanımı azalır.
Karıştırma süresi kısa olduğu için aynı standartta hamurla çalışılır. Dolayısıyla hep aynı kalitede ekmek elde edilir.
![]()
| Site tasarımı: Yakamoz Yazılım |