Mikserler
Mikserler
- Enerjiden tasarruf
- Kolay kullanım
- Daha az maya
- Daha çok ekmek
Mikser kulanmanın hamur üzerindeki etkileri
- Unun su kaldırma kapasitesi artar. Aynı miktarda undan daha fazla hamur elde edilir.
- Mikserle karıştırma ünitenin yapısına zarar vermediği için gaz tutma özelliği artar ve daha hacimli ekmek elde edilir.
- Karıştırma kısa olduğu ve hamurun sıcaklığı fazla yükselmediği için karıştırma sırasında klasik yöntemlerde meydana gelen maya kaybı mikserli karıştırmada gözlenmez. Dolayısıyla maya kullanımı azalır.
- Karıştırma süresi kısa olduğu için aynı standartta hamurla çalışılır. Dolayısıyla hep aynı kalitede ekmek elde edilir.
Ürünler
- EK32 STX 120 Sabit mikser
- EK32 STX 160 Sabit mikser
- EK32 STX 250 Sabit mikser
- EK32 STX 80 Sabit mikser
- EK33 Mobil mikser
- EK33 Bowl EK33 için ek kazan
- YOGURMA Çapalı Hamur Yoğurma Kazanı
- YUMURTA Yumurta çırpma makinası
Un değirmenleri | Fırınlar | Mikserler | Kaldırma devirme makinaları | Hamur işleme makinaları | Arabalar | Tünel fırınlar | Tünel fırın hattı Endüstriyel Makinalar | Mobil fırınlar | 2. El Makinalar | Un ve Su Hazırlama sistemleri | Fermantasyon sistemleri | Werner & Pfleiderer