Un değirmenleri
Un değirmenleri alıcının isteği doğrultusunda 40 - 200 ton arasındaki değişik kapasitelerde tasarlanıp üretilebilmektedir.
Üretim tipleri:
- Yıkama kurutma sistemli
- Kuru sistemli
Genel olarak buğday temizleme bölümü 3 kat, öğütme bölümü 2 kat olarak yapılmaktadır.
Çelik iskeletle inşa edilmiştir. Çelik iskelet sökülüp yeniden takılabileceği gibi, kaynaklanarak sabit de yapılabilir.
Buğday depolama, büro yerleşimi, un stoklama ve çalışma alanını oluşturmada alıcıya ekonomik ve çeşitli seçenekler sunulmuştur.
5 ayrı ürün seçeneği
Alıcı isterse iki ayrı tip un veya tek tip un ve üç ayrı yan ürün olmak üzere beş ayrı ürün alabilmektedir.
Yaklaşık un değerleri
1. tip un | Kül | 0,55 |
Randıman | %60 | |
2. tip un | Kül | 0,75 |
Randıman | %12 | |
3. tip un | Kül | 1,15 |
Randıman | %3 | |
Kepek | %25 |
Yüksek verim
Değirmenlerimiz tasarlanırken en az personel ile çalışabilmesi düşünülmüştür. 1 usta ve 4 - 5 yardımcı ile işletilebilir.
Tasarım ve makinaların seçiminde uluslararası standartlar ön plana alınmıştır. Kalite, garanti, üretim çeşitliliği, personel işletimi ve fiyat bakımından emsallerinin tartışmasız en iyisidir. Çalışmamızda alıcının menfaatleri ön planda tutulmuştur.
Ürünler
Ürün grupları:Un değirmenleri | Fırınlar | Mikserler | Kaldırma devirme makinaları | Hamur işleme makinaları | Arabalar | Tünel fırınlar | Tünel fırın hattı Endüstriyel Makinalar | Mobil fırınlar | 2. El Makinalar | Un ve Su Hazırlama sistemleri | Fermantasyon sistemleri | Werner & Pfleiderer