Mobil - Mobil ekmek fabrikası

Notlar

Neden mobil?

Türkiye'de 17 Ağustos 1999'da yaşanan depremde, ekmek ve suyun yaşamsal önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Felaket şartlarında ekmek temin etmenin ve ekmeği medeni bir şekilde insanlara ulaştırmanın zorluğunu gördük ve bu yüzden mobil fırını ürettik.

  • Doğal afetlerde,
  • Savaşta,
  • İnsani yardım amaçlı çalışmalarda

Tamamen sağlıklı bir ortamda, hareket halinde dahi ekmek üretebilmektedir. Günlük 10.000 adet 250 gr'lık ekmek üretim kapasitesine sahiptir.

Uluslararası uygunluk

Normal bir TIR dorsesi üzerine projelendirmiş, uluslararası taşımacılık kurallarına göre üretilmiştir.

Uluslararası karayollarında seyredebilir.

Üretim sağlıklıdır, ekonomiktir

Az işçiyle çok üretim yapabilir.

Makineler hijyenik şartlara göre üretilmiştir.

WC, lavobo, soyunma dolabı, maya dolabı, yatak yeri mevcuttur.

Bu fırın sayesinde felaket anından kısa bir süre sonra, insanlara sıcak, sağlıklı ekmeği yerinde üretip verme olanağı vardır.

Allah felaket göstermesin ama felaketlere karşı tedbirli olmak da görevimizdir.

Geçişler

Ürün grupları:
Un değirmenleri | Fırınlar | Mikserler | Kaldırma devirme makinaları | Hamur işleme makinaları | Arabalar | Tünel fırınlar | Tünel fırın hattı Endüstriyel Makinalar | Mobil fırınlar | 2. El Makinalar | Un ve Su Hazırlama sistemleri | Fermantasyon sistemleri | Werner & Pfleiderer