Ekmeğin öyküsü
Un dozajlama ve mikserler hamur yoğururken...
Mikser kaldırma devirme makinası ile yükseltiliyor ve hamur bölme tartma makinasına akıyor.
Bölme tartma makinasında bölünen hamurlar taşıma bandı ile yuvarlama makinasına gidiyor.
Yuvarlama makinasından kontrollü gelen hamurlar, ara dinlendirme makinasında bekliyor.
Ara dinlendirme makinasından çıkan hamurlar taşıma bandı üzerinden şekil verme makinasına giriyor.
Hamurlar önce şekil verme makinasına girer, buradan çıkınca da sıralama makinasına düşerler. Burada 8'li sıralar halinde dizilirler.
Hamurlar nihai fermantasyon tünelinde dinlendikten sonra, bunlara bıçak atılır ve pişirme tüneline girerler.
Tünel fırından çıkan ekmekler sevk bandına düşer.